Veysel Bakgör; "Göreve hazırız"
İnşaat sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Bakyapı, darbe girişimi ile ilgili resmi sitesinden bir açıklama yayınladı. Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör'ün imzasını taşıyan açıklamada, darbe girişiminin kınandığı ve hasar gören binalar için desteğe hazır olduklarının altı çizildi.

İşte Bakyapı tarafından yapılan açıklamanın tam metni;

“Darbe girişimi sırasında hasar gören, harap olan binalar için devletimizin vereceği göreve hazırız.”

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör;
“Bakyapı olarak, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimini şiddetle kınıyoruz. Türk Halkının Demokrasiye olan inancı tamdır. Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, yaşadığımız süreçteki duruşlarından ve milletimize yakışan inançlı, cesaretli yönetimlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Kahraman Gazi Türkiye Büyük Millet Meclisimize (TBMM) ve siyasi partilerimizin liderlerine, demokrasiden yana tavır alan medya kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarımıza ve iş dünyasının temsilcilerine gösterdikleri cesur ve kararlı duruştan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

Bu zorlu süreçte birlik ve beraberliğimizin korunmasında millet olarak birbirimize kilitlendik. Bakyapı olarak devletimizin yanında olduğumuzu, fetönün darbe girişimi sırasında hasar gören binalar için devletimizin vereceği görevlere hazır olduğumuzu vurgulamak istiyorum.

Ülkemize yaşatılanlarla anlaşıldıki ekonomimizin daha da güçlü olması gerek. Ekonomimize destek vermek adına bütün gücümüzle var olan işlerimizi sürdürmeye ve yeni yatırımlara devam edeceğiz. Şirket olarak yeni projelerle iş dünyasındaki yerimizi dahada güçlendireceğiz ve üzerimize düşen her türlü görevi yerine getireceğiz.”

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin Demirci 8 yıl önce

helal olsun adama mertçe söylemiş

banner182

banner181