Watergarden İstanbul açılışa hazırlanıyor!
Ziylan'ın Watergarden İstanbul projesi 29 Temmuz'daki büyük açılış öncesi, ilk olarak Türkiye'nin ünlü markalarını ve isimlerini ağırladı. Ziylan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen; dünyanın en büyük gastronomi, eğlence ve kültür merkezi "Watergarden İstanbul, 29 Temmuz 2016'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Açılış öncesi kompleksin içerisinde yer alan, Türkiye'nin önde gelen markalarının temsilcileri, düzenlenen ilk kahvaltıda bir araya geldi. Buluşmaya Mehmet Ziylan'ın yanında iş ve sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

11 AYDA HAZIR HALE GELDİ
Ziylan Gayrimenkul Genel Müdürü Mehmet Mutlu, "Yaklaşık 11 ay önce, 1 Haziran 2015'te burada temel atmıştık. Bugün artık dekorasyon için yer teslimi yapabilecek aşamaya geldik" dedi.

Watergarden istanbul'un 5 bin metrekare alan üzerine kurulu gösteri havuzu, Avrupa'da bir yaşam merkezi içinde yer alan 'en büyük ve en gelişmiş' gösteri havuzu niteliğini taşıyor. Projede 15 bin metrekarelik Şehir Parkı kuruluyor.  Watergarden gastronomi ve eğlence merkezi olarak konumlanıyor.  En az 50 yıllık geçmişi olan lezzetlerin bulunacağı Nostalji Sokağı ve organik pazar da projede yerini alıyor. 

Akşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181