Yapı Fuarı Turkeybuild 3 Kasım'da İzmir'de!
Yapı sektördeki son gelişmelerin ve teknolojilerin sergilendiği Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir, 3-6 Kasım 2016 tarihleri arasında fuarizmir’de olacak.

Yapı malzeme pazarı büyüklüğünün 10,7 milyar TL’ye ulaştığı Ege Bölgesi’nin büyümesine de katkı sağlayacak fuar Türk yapı sektörünün Ege Bölgesi ve Akdeniz Bölgesi’nin en büyük fuarı olma özelliği taşıyor. Kasım ayında ziyaretçileriyle 22’inci kez buluşacak Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir YEM Fuarcılık tarafından düzenleniyor. 

2015 yılında yapılan inşaat harcamaları 15,27 milyar TL olarak gerçekleşen Ege bölgesinin bu miktarı Türkiye’de toplam inşaat harcamalarının %8,7’sini kapsıyor. 2015 yılsonu itibarıyla ise en çok konut kredisi kullandırılan İzmir’de, kullanılan toplam konut kredileri büyüklüğü 10,4 milyar TL olurken bölgede kullanılan konut kredileri büyüklüğü ise 18,84 milyar TL olarak belirlendi. Türkiye genelinde 2015 sonunda 143,7 milyar TL konut kredisi kullandırıldı. 
2015 yılında İzmir’de 77.796, bölgede ise 176.763 konut satışı gerçekleşti ve bu oranlar Türkiye’deki konut satışının %13,7’sini oluşturuyor.

Fuarın bölgeden ve uluslararası firmalar tarafından ilgi görmesi bekleniyor.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181