Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara 20 Ekim'de!
29. Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara, 20 - 23 Ekim 2016 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda sektör profesyonellerini bir araya getirecek. Artan üretim ve hareketlenen yatırımlarla 2016 yılı ilk çeyreğinde yüzde 6.6 büyüyen inşaat sektöründeki olumlu gidişattan dolayı fuara yoğun ilgi bekleniyor.

İNŞAAT SEKTÖRÜ YÜKSELİŞTE
2016 yılı ilk çeyreği verilerine göre yüzde 6.6 oranında büyüyen inşaat sektörü 2013 yılından bu yana ilk çeyreklerdeki en iyi büyüme performansım yakaladı. Geçen yıl ötelenen ve ertelenen özel sektör inşaat yatırımları yeni yılda hareketlenerek 2016 yılı ilk çeyreğinde 30,36 milyar TL'ye yükseldi. İnşaat malzemeleri sanayi üretimi 2016 yılı ilk çeyreğinde geçen senenin ilk çeyreğine göre yüzde 7.2 arttı. İnşaat malzemeleri iç pazarı ise 2016 yılı ilk çeyreğinde geçen seneye göre yüzde 13.4 oranında artış göstererek 32.1 milyar TL büyüklüğe ulaştı. Yabancıların gayrimenkul alımları 2016 yılı ilk çeyreğinde geçen senenin aynı çeyreğine göre yüzde 39.6 artarak 765 milyon dolardan 1.068 milyon dolara yükseldi. İTE Turkey ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, yılın ilk buluşması olan ve büyük ilgi gören 39. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'un ardından yaptığı değerlendirmede Ekim, Kasım aylarında düzenleyecekleri Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuan - Turkeybuild İzmir'in verimli birer ticari platform olarak bölgenin inşaat yatırımlarına katkıda bulunacağını belirtti.

SEKTÖR OYUNCULARI BİR ARAYA GELİYOR
YAPI Fuarları - Turkeybuild, her yıl yapı malzemesi sektörünün önde gelen ulusal ve global firmalarını, mimarları, mühendisleri, peyzaj mimarlarım, yatırımcıları, müteahhitleri ve GYO'lan bir araya getirmesinin yanı sıra, meslek platformlarını, STK'ları, resmi veya yerel yönetim temsilcilerini, akademisyenleri ve geleceğin sektör profesyoneli olan öğrencileri Türk yapı dünyasının zirvelerinde buluşturuyor. 

Akşam Ankara Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181