Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara bugün başlıyor!
YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara bugün kapılarını açıyor. Bölgesinin en büyük fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara yapı sektörü temsilcilerini 29. kez bir araya getirecek. 20 - 23 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek fuar organizasyonu Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak.

Yapı sektörünün bölgedeki büyümesine katkı sağlaması amaçlanan Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara'da sektör profesyonellerinin buluşması hedefleniyor. Geçen yıl 12.000 metrekare alanda, 200’ü aşkın katılımcı firmanın binlerce ürün çeşidini 24.652 ziyaretçiyle buluşturan fuarda yapılan inşaat harcamaları 28,9 milyar TL olarak gerçekleşmişti. Bu bağlamda tespit edilen inşaat-yapı malzemesi pazar büyüklüğü ise 20,2 milyar TL. 

Her yıl yapı malzemesi sektörünün önde gelen ulusal ve global firmalarını, mimarları, mühendisleri, peyzaj mimarlarını, yatırımcıları, müteahhitleri ve GYO’ları bir araya getirmesinin yanı sıra, meslek platformlarını, STK’ları, resmi veya yerel yönetim temsilcilerini, akademisyenleri ve geleceğin sektör profesyoneli olan öğrencileri de buluşturan Yapı Fuarları Turkeybuild Fuarlarının en büyük beklentisi ise yeni iş ve yatırım olanakları yaratacak büyük fırsatlar sunmak.

Bölgedeki konut satışının önemli bir bölümünü oluşturan Ankara, Türkiye’de en çok konut kredisi kullandırılan ikinci il olarak dikkat çekiyor. Buna bağlı olarak gerek Ankara'dan gerekse İç Anadolu Bölgesi başta olmak üzere çevre illerden yüksek katılım bekleniyor. 

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181