Yapı Fuarı Turkeybuild Kasım'da İzmir'de!
YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen 29. Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara Ekim ayında; 22. Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir ise Kasım ayında bölgenin yapı sektörü profesyonellerini bir araya getirecek. 39 yıldır yapı sektörüne sağladığı faydayı düzenli olarak arttıran Yapı Fuarları - Turkeybuild, hem katılımcılarına hem de ziyaretlerine sunduğu fırsatlarla, sektörün en büyük ve etkin buluşmalarını oluşturuyor.

Türkiye ekonomisinin lokomotifi inşaat sektöründeki olumlu gelişmeler ve bu gelişmelerden kaynaklı artan ilginin İstanbul'dan sonra Ankara ve İzmir fuarlarında da devam etmesi bekleniyor. 2016 yılı ilk çeyreği verilerine göre %6,6 oranında büyüyen inşaat sektörü 2013 yılından bu yana ilk çeyreklerdeki en iyi büvüme performansını yakaladı. Gecen yıl ötelenen ve ertelenen özel sektör inşaat yatırımları yeni yılda hareketlenerek 2016 yılı ilk çeyreğinde 30,36 milyar TL'ye yükseldi. İnşaat malzemeleri sanayi üretimi 2016 yılı ilk ceyreğinde geçen senenin ilk çeyreğine göre yüzde 7,2 arttı. İnşaat malzemeleri iç pazarı ise 2016 yılı ilk çeyreğinde geçen seneye göre %13,4 oranında artış göstererek 32.1 milvar TL büvüklüğe ulaştı.

Ege Haber Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181