Yeni İstanbul projesi Arnavutköy'e değer kazandırıyor!
Arnavutköy Bolluca bölgesi, 3. Havalimanı ve Kanal İstanbul projesiyle yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Bölge, dünyanın en büyük havalimanına en yakın yaşam merkezi. Bu projelerin hayata geçmesiyle bölgenin 2 yıl içinde her gün milyon insan trafiğini karşılayan bir yaşam merkezi haline geleceği öngörülüyor.

HIZLA GELİŞİYOR
Ormanlık ve mesire alanları, 30 kilometrelik sahili ve 1 milyon kişiye ev sahipliği yapması öngörülen Yenişehir ile popülerleşen Arnavutköy'de; Yeni istanbul Projesi dahilinde, 74 kilometrekarelik alanı kapsayan yeni havalimanı ticari bölgesi, ofis alanları, üniversiteler, oteller, parklar ve konutlar yer alacak. Yenişehir olarak planlanan Arnavutköy ilçesi, hızlı gelişimi ile de bölgenin değerini artıracak. Tüm bu gelişmeler ışığında Neo Yapı, Bolluca'daki 5'inci projesine başlıyor. Şirket, Neo Bolluca, Neo Bolluca 2, Neo Bolluca 3 ve Neo Bolluca 4 projelerinden sonra şimdi de Neo Bolluca 5 projesini yapma kararı aldı.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181