Yeni Zigana Tüneli Nisan 2020'de tamamlanacak!
Cengiz İnşaat Maçka Şantiyesini ziyaret eden Pişkin'e, şantiye şefi ve aynı zamanda Proje Müdürü Tarık Eyüboğlu ile şantiye şefi Yavuz Akpınar tarafından brifing verildi.

Trabzon-Aşkale yolu ve Yeni Zigana Tüneli Projeleri hakkında detaylı bilgi alan Kaymakam ardından tünel, köprü ve duble yol çalışmalarını yerinde görerek Zigana Dağı'ndaki tünel ağzı çalışmalarını inceledi. trabzon-aşkale yolu

Kaymakam Pişkin, 14.5 km. uzunluğunda iki tüp şeklinde yapılacak olan Yeni Zigana Tüneli'nin bu uzunluğuyla Türkiye'nin birinci, dünyanın ikinci en uzun tüneli olacağını kaydederek, "Yeni tünel girişimiz, eski tünel girişine göre 800 metre daha düşük kotta olacaktır. Mevcut yolumuzun eğim oranı %7 iken, yeni yolda bu eğim %3'e düşecektir. Proje tamamlandığında Trabzon-Gümüşhane arası yaklaşık 7,8 km kısalacak, zaman olarak 20 dakika tasarruf sağlanacaktır. Projenin 2020 yılının nisan ayında tamamlanması hedeflenmektedir. İlçemize ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.

Kuzey Ekspres Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kademe topal 6 yıl önce

Vatana hayırlı olur işAllah Ben is başvurusu yapmak için girdim bu siteye ulasabilecegim kimseyi bulamadım Tirebolu da çalışıyorum kaynakciyim 05345606604

banner182

banner181