Zorlu Center 'Avrupa’nın en iyi alışveriş merkezi' seçildi!
Zorlu Center, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından düzenlenen The VIVA Best-of-the-Best Awards’ta onur ödülüne layık görüldü.

Zorlu Center, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından tasarım, sürdürülebilirlik, pazarlama ve iletişim alanlarında dünya çapındaki en seçkin alışveriş merkezlerini ödüllendirmek amacıyla 2009 yılından bu yana düzenlenen VIVA (Vision, Innovation, Value, Achievement) Best-of-the-Best Awards’ta Tasarım ve Geliştirme kategorisinde onur ödülüne layık görüldü.

Ödülle ilgili konuşan Zorlu Center Genel Müdürü Didem Aydın “ICSC European Shopping Centre Awards tarafından Avrupa’nın en iyi alışveriş merkezi olarak seçilmemizden bir sene sonra, dünya çapındaki en iyileri belirleyen The VIVA Best-of-the-Best Awards’ta ‘Onur Ödülü’ne layık görülmekten mutluluk duyuyoruz. Ulusal ve uluslararası anlamda aldığımız ödüller, bize ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu hatırlatıyor ve ülkemizin başarısını tüm dünyaya duyuruyor. Hedefimiz, zengin marka karmamız ve hizmet kalitemizle ziyaretçilerimizin hayatına değer katmaya devam etmek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181