Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı yeni projelerinden bahsetti!
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve İlçe Kaymakamı Bülent Uygur’dan Toki, Hükümet Konağı ve İlçe Jandarma Komutanlığı Projeleri Hakkında Özelleştirme İdaresi Daire Başkanlığı ve Maliye Bakanlığına Ziyaret gerçekleştirildi.

Altınözü ilçesinde Fatikli Mahallesine yapılacak İlçe Jandarma Komutanlığı, Yenişehir Mahallesine Hükümet Konağı Ve Kayalık Mevkii Sabahattin Dönmez Caddesi’nde temeli atılacak olan TOKİ projeleri hakkında ziyaretler gerçekleştirilip bilgi alındı.

Başkan Sarı:  Altınözü Toki,İlçe Jandarma Komutanlığı ve Hükümet Konağı Projelerini gerçekleştirmeye bir adım daha yakınız. Başkan Sarı, yapılan ziyarette ilçede yapılacak olan İlçe Jandarma Komutanlığı, Yeni Hükümet Konağı ve TOKİ projeleri hakkında arsa tahsis işlemlerinin tamamlandığı bilgisini aldıklarını söyledi. “Bu kapsamdaki projeler en kısa zaman içerisinde yapımına başlanıp tamamlanarak halkın hizmetinde olacaktır. Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizi bir adım ileri nasıl taşırız diye gayret ve çaba içerisinde hizmetlerimizi bir gerçekleştirmeye devam ettik ve etmeye de devam ediyoruz ilçemizi marka kent yapmak adına durmadan, yılmadan, yorulmadan çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.
 
Yaklaşık 11 aydır ilçemizde görev yapan ve hedeflerimiz yolunda çabalarımıza ortak olup desteklerini hiçbir zaman bizden esirgemeyen İlçe kaymakamımız Sayın Bülent Uygur’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum “ dedi.

Başkan Sarı, Ayrıca  Toki, Hükümet Konağı ve İlçe Jandarma Komutanlığı Projelerinin  hayata geçirilmesinde ve Altınözü’nde birçok anlamlı proje ve çalışmalara imza atıp ,her konuda bize büyük destek veren Hatay Milletvekilimiz ve MKYK üyemiz Sayın Fevzi Şanverdi’ ye teşekkürlerimi sunuyorum. “ diyerek sözlerini tamamladı.

Altınözü Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181