Antakya Emek ve Aksaray dönüşüm projesinde sözleşmeler imzalanıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahibi Taha Karadeniz ile ıslak imzalı sözleşme imzaladı.
          
Makamda gerçekleşen imza töreninde Başkan Kimyeci; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın, Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki’nin bizlere destekleriyle Kentsel Dönüşüm Projemizi bir an önce yapma konusunda hak sahiplerimize yapılması gerekenler en ayrıntılı şekilde, verilen talimatlar doğrultusunda tekrar gözden geçirildi. Biz Antakya Belediyesi olarak yeni seçenekler, yeni fiyat aralıkları, kat seçme konusundaki beklentileri, vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda yeniden gözden geçirdik ve yeni seçenekleri hak sahiplerimize sunduk. Bu konuda sizlerin her zaman taleplerini gerçekleştirme konusunda belediye olarak, hükümet olarak elimizden gelen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Sizlerin huzurunda hem vermiş olduğunuz desteklerden, dualardan dolayı müteşekkir olduğumu ifade ediyor, hem de sizlere daha fazla seçenek sunma konusunda bize imkân sağlayan başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, hükümetimize, Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, teşekkürlerimi arz ediyorum. Projemizin sizlere de hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.
            
İmza töreninde duygu ve düşüncelerini dile getiren hak sahibi Taha Karadeniz; “Kentsel Dönüşüm projesine ilk başta karşı çıkmıştım. Ancak Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin ziyaretinden sonra Başkanımız bizi çağırdı, istişarelerde bulunduk. Daire fiyatlarında azalma olmuş, daha önce bir daire alamazken şimdi biraz daha para ekleyerek 2 daire alabiliyorum. Bugüne kadar ben karşı çıkmıştım ve imza atmamıştım. Ancak bana sunulan seçeneği beğendim ve 2 daire aldım. Diğer hak sahiplerini de imza atmaya davet ediyorum. Allah tamamına erdirsin inşallah.”
           
Başkan Kimyeci’ye imza töreninde Kentsel Dönüşüm Müdürü Tüge Gündüz eşlik etti.

Antakya Belediyesi
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181