Başkan Kimyeci'den Antakya Kentsel Dönüşüm Projesi'nin son durumu!
Tapu Kadastro Bölge Müdürü Burhan Göksu ve Hatay Tapu Kadastro İl Müdürü Şahin Üstdağ Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’yi ziyaret etti. Başkan Kimyeci’nin makamında gerçekleştirilen ziyarette Kentsel Dönüşüm Projesi’nde gelinen son durum ve proje ayrıntıları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, şehir genelindeki tüm kurumlarla ve sivil toplum kuruluşları ile istişareler yapmayı ilke edindiklerini, bu doğrultuda Tapu Kadastro Bölge Müdürü Burhan Göksu ve Hatay Tapu Kadastro İl Müdürü Şahin Üstdağ’a Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgilendirmelerde bulunduklarını dile getirdi.

Tapu Kadastro Bölge Müdürü Burhan Göksu ve Hatay Tapu Kadastro İl Müdürü Şahin Üstdağ ise Başkan Kimyeci’nin yapmış olduğu bilgilendirmeler sonucunda Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Antakya için önemli bir değer olduğunu belirterek, bu yolda Başkan Kimyeci’ye kolaylıklar diledi.

Antakya Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181