Hatay Antakya'da kentsel dönüşüm başlıyor!
Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahibi Akbay ailesi ile ıslak imzalı resmi sözleşme imzaladı.Başkan Kimyeci; "Antakya’mızın Emek ve Aksaray Mahallesi’nde örnek bir proje olacak Kentsel Dönüşüm Projesi’ni inşallah hayata geçireceğiz. Her türlü donanıma sahip projemizle vatandaşlarımıza hayat standartları yüksek bir yaşam alanı sunacağız.Hak sahibimiz Akbay ailesine, memleketimize, milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

Akbay ailesi ise; Antakya’nın çehresini değiştirecek, her türlü ayrıntının düşünüldüğü bu güzel proje için Başkan Kimyeci’yi tebrik ederek projeden memnun olduklarını belirttiler. Akbay ailesi başta Başkan Kimyeci olmak üzere, Antakya Belediyesi’ni ve emeği geçen herkesi tebrik ettiler. İmza töreninde Başkan Kimyeci’ye Başkan Yardımcıları Cengiz Özgöz, Elçin Eryetli, Kentsel Dönüşüm Müdürü Tüge Gündüz ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hayrettin Akyürek eşlik etti. İmza töreninin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Antakya Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181