Hatay Emek ve Aksaray kentsel dönüşüm projesi güncellendi!
Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolatlı, bakanlık teknik bürokratlarıyla, Emek ve Aksaray Kentsel Dönüşüm Projesi’ndeki güncellemelerle ilgili teknik çalışma toplantısı gerçekleştirdiklerini belirtti.

Başkan Kimyeci çalışma toplantısına, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolatlı, bakanlık teknik bürokratları, Antakya Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürü Tüge Gündüz ve uzman teknik personellerle katıldığını ifade etti.
           
Başkan Kimyeci, Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda gerçekleşen toplantıda, Emek ve Aksaray Mahallesinde yapılacak Kentsel Dönüşüm Projesi’ni güncellenmiş bir şekilde tekrar Bakanlığa sunulduğunu ve güncellemeler konusunda istişareler yapıldığını belirtti.
             
Başkan Kimyeci, Antakya’nın makûs talihini değiştirecek Emek ve Aksaray Kentsel Dönüşüm Projesine ve kendilerine verdiği desteklerden ötürü Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk’e, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Sn. Vedad Gürgen’e, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolatlı’ya ve bakanlık bürokratlarına şükranlarını sunduklarını belirtti.

Antakya Belediyesi
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181