Hatay Emek ve Aksaray kentsel dönüşüm projesi için toplantı düzenlendi!
Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahalleleri sakinlerinden İbrahim Vursun ve Azize Kenteli ev sahipliklerinde düzenlenen buluşma toplantısında Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında merak edilenleri yanıtladı.

Emek ve Aksaray Mahallelerini kapsayan 35 hektarlık bir alana uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla mahalle sakinleri ile bir araya gelen Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, proje işleyişi ve süreç hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Kimyeci ile uzun süre görüşme imkanı bulan Emek Mahallesi sakinleri bilgilendirmelerden dolayı teşekkürlerini ileterek, projeye sonuna kadar destek verdiklerini, mahalleleri için böylesine büyük bir proje planladıkları için minnettar olduklarını ifade ettiler.

Hatay Zafer Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kemal çoban 6 yıl önce

tokiden ev almak istiyorum nasıl baş vuracağım

banner182

banner181