Hatay İskenderun'da kentsel dönüşüm protokolü imzalandı!
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "İskenderun kentsel dönüşüm projesi kapsamında gerçekleşecek uygulama kapsamında hak sahiplerinin daha uygun faizli kredi kullanabilmesi için bu protokol imzalanıyor. Kredi desteğinin dönüşüm çalışmaları anlamında vatandaşlara çok önemli katkılar verecektir." dedi.

İskenderun'u hak ettiği yere getirmek için çalıştıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Bu konuda bizler elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda her hangi bir sıkıntı yok. Konu ile ilgili bir iki evrak eksiği tamamlanarak ilgili yerlere gönderilecek. Bu konuda sıkıntı yok. Dedikodulara inanmayalım. Gelin bu şehri hep birlikte İskenderun'u hak ettiği yere taşıyalım. Başka İskenderun yok" şeklinde konuştu.

Sabah Adana Güney Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181