TOKİ Hatay İskenderun Düğünyurdu konutlarının 224'ü emeklilere ayrıldı!
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şubesi Mali Sekreteri Hüseyin Göde, TOKİ'nin İskenderun Düğünyurdu Mahallesi Projesi kapsamında inşa ettiği 2+1 nitelikli 895 adet evin % 25'ine karşılık gelen 224 adet kontenjanın emeklilere ayrıldığını açıkladı.

TÜED İskenderun Şubesi Mali Sekreteri Hüseyin Göde, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı; "TOKİ tarafından inşa edilen İskenderun Düğünyurdu Mahallesi Projesi kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 nitelikli 158 adet, 2+1 nitelikli 895 adet olmak üzere toplam 1.053 adet konut, 16-27 Ekim 2017 tarihleri arasında kuralı satışa sunulacak ve 6 Kasım 2017 tarihinde konut alma ve belirleme kurası çekilecektir.

Alt Gelir şartıyla kuralı satışa sunulmuş olan 2+1 nitelikli 895 konuttan, Emekli Vatandaşlarımız Kategorisi altında, emekli vatandaşlarımız için konut sayısının % 25'ine karşılık gelen 224 adet kontenjan ayrılmıştır. Bu nedenle emekliler, başvurularını, Halk Bankası Şubelerine, 'Emekli Kategorisi' adı altında yapsınlar ve kuraya katılma haklarını elde etsinler. Konuyla ilgili tüm duyurular (www.toki.gov.tr) yer almaktadır. 6 Kasım 2017 tarihindeki konut alma ve belirleme kurası sonrası ise ödeme şartları belirtilecektir."

Doğan Süslü / İskender Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181