TOKİ İskederun ilk etabında 1000'in üzerinde konut yapılacak!
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, TOKİ yapım çalışmalarının başladığını belirtti. Başkan Seyfi Dingil, Gültepe’nin üst kısmında yapılacak TOKİ inşaat alanında incelemelerde bulundu. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) tarafından yapımı üstlenilen konutların temel açma çalışmalarının başladığını belirterek,” TOKİ için yapılan yer tesliminin ardından yüklenici firma şantiye kurma çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun. İskenderun halkının yıllardır beklediği proje hayata geçiyor. Mutfakta çok çalıştık. İskenderun’a TOKİ gelmesi için büyük gayret gösterdik. Görüldüğü üzere çalışmalar büyük bir hızla ilerliyor.” dedi.

ŞUANDA 1. ETAP ÇALIŞMALARI BAŞLADI
İskenderun halkının hizmetin güzeline layık olduğunu belirten Başkan Seyfi Dingil,” Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Hükümetimiz, Bakanlarımız, milletvekillerimiz bizlere her zaman destek oldu. TOKİ yeri çok güzel. Şuanda 1. etap çalışmaları başladı. İlk etapta 1.000’nin üzerinde konut yapılacak. Yaklaşık 470 dönüm üzerine inşaa edilecek TOKİ konutları son derece modern ve güzel olacak. Sosyal donatıları, ticaret merkezi, okulu, camisi ile örnek bir proje İskenderun’da gerçekleşecek. Tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun “şeklinde konuştu.

Başkan Seyfi Dingil, daha sonra yüklenici firma yetkilileri, bölge muhtarları ile yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

İskenderun Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181