İçerenköy ve Küçükbakkalköy imar planları askıya çıktı!
1/5000 ölçekli İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Ataşehir'e bağlı İçerenköy ve Küçükbakkalköy Mahalleleri ve yakın çevresi nazım imar planları 17 Temmuz 2017 tarihinden itibaren askıya çıktı.

30 gün askıda kalacak olan İçerenköy ve Küçükbakkalköy mahalleri ve yakın çevresi nazım imar planına ilişkin 1/5000 ölçekli 16 Aralık 2016 tasdik tarihli imar planı 15 Ağustos’ta askıdan inecek.

GENEL HÜKÜMLER
1. 1/5000 ölçekli Ataşehir ilçesi İçerenköy, Küçükbakkalköy mahalleri ve yakın çevresi nazım imar planı, plan paftaları, plan raporu ve plan notları ile bir bütündür.
2. 1/5000 ölçekli Ataşehir ilçesi İçerenköy, Küçükbakkalköy mahalleri ve yakın çevresi nazım imar planı sınır plan onama sınırıdır.
3. 1/5000 ölçekli Ataşehir ilçesi İçerenköy, Küçükbakkalköy mahalleri ve yakın çevresi nazım imar planı, 15 Haziran 2009 tarihli 1/1000 ölçekli İstanbul Çevre Düzeni Planı’Nda Ataşehir ilçesi için verilen 1.derece merkez işlevleri kapsamında yer alan mekansal düzenlemelerin planlama alanı genelinde dağılımını, yoğunluğunu tanımlar, bu işlevlerin birbirleri ile olan ilişkilerini ve birlikteliğini belirler. Başta ulaşım olmak üzere, teknik altyapı sisteminin planlamam alanı genelinde 1.derece merkez işlevlerine vereceği hizmeti mekansal olarak tarif eder. Bu nedenle 1/5000 ölçekli plan üzerinden ölçü alınamaz, yer tespiti ve uygulama yapılamaz. Uygulamaya ait sınırlar ve detaylar 1/1000 ölçekli uygulama imar planında netleştirilecektir.

İçerenköy ve Küçükbakkalköy askı ilanı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181