İntam kentsel dönüşüm projesi ne zaman başlayacak?
Hasılat paylaşımı modeliyle Bursa Büyükşehir Belediye ve Taşyakan İnşaat tarafından hayata geçirilmesi planlanan İntam Kentsel Dönüşüm Projesi bölgenin en gözde projesi olarak öne çıkıyor. Peki İntam Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman başlayacak?

İşte İntam Kentsel Dönüşüm projesinin başlayacağı tarih...

Daire, ofis ve mağaza olarak planlanan İntam kentsel dönüşüm projesinin tamamlanma süresi 2,5 yıl olarak açıklandı.

İntam Kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklamalar yapan Taşyakan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Taşyakan da “İntam, yıllardır yıkılmış bir halde duruyordu. Bursa’ya hizmet veren bir şirket olarak, bu projenin yeniden ayağa kaldırılması ve buradaki hak sahiplerinin bir an evvel haklarına sahip olabilmeleri için Bursa’ya yakışır ve oradaki insanların mutlu şekilde yaşayacağı bir proje oluşturmak için elimizden geldiği kadar çaba sarf edeceğiz. Bir ay içerisinde projelerimiz hazır olacak. 2,5 yıl içerisinde de oradaki hak sahiplerimiz evlerine ve işyerlerine kavuşmuş olacak” dedi.

Utku ÇALIŞKAN/Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181