Isparta Keçiborlu kentsel dönüşüm ile gelişecek!
Keçiborlu İlçesi'nde kentsel dönüşümü de başlatacak olan toplu konut projesi devam ediyor. Toplu konutlar için TOKİ' ye tapu devrini yaptıklarını belirten Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, yıl sonuna kadarda toplu konutların ihalesinin gerçekleştirileceğini bildirdi. Parlak, "Kentsel Dönüşüm TOKİ için yaklaşık 68 bin metrekare yerin TOKİ'ye tapu devrini yaptık. Projesi hazır zaten. 481 konut yapılacak. Önümüzdeki süreçte projede TOKİ'nin istediği tarzda değişim olabilir. Tahminimiz bu sene sonuna kadar TOKİ ihale gününü belirleyecektir. İhalenin bu yılsonuna kadar olacağını düşünüyoruz. İsparta'mıza ve memleketimize hayırlı olsun. Keçiborlu ve İsparta için önemli proje. Kent ve İsparta mimarisini temsil eden bir proje. İnşallah en kısa zamanda memleketimize bu hizmeti kazandırırız" dedi.

REZERV KONUT ALANI OLUŞTURUYORUZ 
Kentsel Dönüşümü 3 etapta uygulayacaklarına değinen Parlak, "Deprem bölgesinde bir şehiriz. Bu konuda hızlı şekilde yenilenmeye girmemiz lazım. Kentsel dönüşüme önümüzdeki günlerde daha hız vermek istiyoruz. Rezerv konutlarla kentsel dönüşüme Keçiborlu Belediyesi olarak hızlı şekilde başlayacağız. TOKİ ile anlaşmamız kentsel dönüşüm olarak. Burada biz rezerv konut alanı oluşturuyoruz. Burada belediyeye bir miktar konut düşecek. Eski evi olup, evini yenilemek isteyen vatandaşlarımızla oturup konuşacağız. Belediyedeki rezerv konutları burada değerlendirip, şehrimizi kısa zamanda kentsel dönüşüm alanları oluşturup 2,3 ve 4. Etap projelerle kentsel dönüşümü uygulamayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Isparta Haber Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181