TOKİ Isparta konutları için çalışmalar sürüyor!
Emeklilere, esnafa ve dar gelirliye yönelik Isparta'da yapılması hedeflenen toplu konut projesiyle ilgili Türkiye Emekliler Derneği İsparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal açıkladı.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın ile Ersal, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç'in girişimleriyle ilimize kazandırılması planlanan toplu konutlar için çalışmalar sürüyor.

140 bin metre kare arazinin emekliye, esnafa ve dar gelirliye toplu konut yapılması için TOKİ'ye devredildiğini belirten Türkiye Emekliler Derneği İsparta Şube Başkanı Ersal, hain darbe girişiminin projeyi yavaşlattırdığını ancak sürecin yeniden ivme kazandığını kaydetti.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın'ın da projeyi yakından takip ettiğini dile getiren Ersal, önümüzdeki günlerde TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın İsparta'ya gelerek, araziyi yerinde inceleyeceğini açıkladı.

Gülkent Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181