Emlak Konut projeleri Anadolu Yakası!
Türkiye'nin dör bir yanında proje üreten Emlak Konut projeleri Anadolu Yakası listesini sizler için derledik. Markalı konut projeleri üreten Emlak Konut projeleri Anadolu Yakası hızla yükseliyor. Sektörde adından sıkça söz ettiren Emlak Konut projeleri Anadolu Yakası satışlar devam ediyor. İşte Emlak Konut projeleri Anadolu Yakası

Nidapark Küçükyalı
Maltepe Küçükyalı'da inşa edilecek olan Nidapark Küçükyalı projesi 1159 konuttan oluşacak. Tahincioğlu Küçükyalı Ortak Girişimi Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek olan ​Nidapark Küçükyalı projesi 769 ofis ve 82 dükkandan oluşacak. Nidapark Küçükyalı teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Validebağ Konakları
880 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Validebağ Konakları projesi 368 daireden oluşuyor. İstanbul Koşuyolu'nda 5 katlı 11 bloktan oluşacak olan Validebağ Konaklarıprojesinde ticari üniteler de bulunuyor. Validebağ Konakları daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Metropol İstanbul
1381 rezidanstan oluşan Metropol İstanbul projesi 250 metrelik gökdelen olarak tasarlanıyor. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri bulunan Metropol İstanbul projesinde daireler 44 ila 258 metrekare aralığında değişiyor. Metropol İstanbul detaylı bilgi için tıklayınız.

Tual Adalar
1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin bulunduğu Tual Adalar projesindeki daireler 75 ila 185 metrekare büyüklüğe sahip. Toplam 6 blok olarak tasarlanan Tual Adalar projesi DAĞ Mühendislik imzasıyla İstanbul Kartal'da inşa ediliyor. Tual Adalar daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İstMarina
5 blok şeklinde tasarlanan İstMarina'da 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. Denize sıfır konumu ile öne çıkan İstMarina projesinde dairelerin büyüklükleri 34 metrekaren başlayıp 720 metrekareye kadar yükseliyor. İstMarina teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Emlak Konut projeleri Anadolu Yakası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181