Arnavutköy 'Avlu34' alışveriş merkezi'nin temeli atıldı!
Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, seçim beyannamesinde yer verdiği vaatlerini, bir bir yerine getiriyor. Arnavutköy’ün ilçe olmasıyla beraber hissedilen alış-veriş merkezi eksikliği, yaşam merkezinin yapımıyla girdirilecek. Kısa sürede yapı tamamlanacak olan alış-veriş ve yaşam merkezinin temeli Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafında atıldı.

Düşlenilen Bir Yaşam Merkezi
Arnavutköy Belediyesi, ilçeye kazandırdığı dev projelerle, adından söz ettirmeye devam ediyor. Bölge halkının daha ferah ortamlarda zaman geçirebilmesi için yapımı tamamlanan büyük şehir parkları, köy meydanları  ile yapımı biten yönetim ve yaşam merkezine, yenileri ekleniyor.

Arnavutköy Belediyesi tarafından projelendirilen ve yap işlet devret modeli ile yapılacak yaşam merkezinin temel atma töreni, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Arnavutköy Belediyesi tarafından yıllardır ulaşım müdürlüğüne bağlı olarak kullanılan; kademe binası, araç bakım atölyesi ve itfaiyenin bulunduğu bölge, yaşam alanına dönüştürülüyor. Arnavutköy Belediyesi tarafından projesi hazırlanan yaşam merkezi, 34 bin m2 alana inşa edilecek.  İlçe halkına hizmet edecek olan yaşam merkezi, modern teknolojinin son yenilikleriyle donatılacak. Kültür Merkezi, ticarethaneler,  süs havuzları, çocuk oyun alanları ve rengârenk peyzaj düzeniyle, bugüne kadar hep düşlenilen bir yaşam merkezi, Arnavutköy’e kazandırılacak. Burada çocuklarınız dilediği gibi koşup oynarken siz de ayrıcalıklarla donatılmış bir yaşam merkezinin keyfini çıkaracaksınız.

Arnavutköy’ün Cazibe Merkezi Olacak
Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından temeli atılan ve ismi Avlu34 olarak belirlenen alış-veriş ve yaşam merkezi, geleceğin cazibe merkezi olacak. 17.400 m2 kullanım alanı ile ilçeye sosyal ve kültürel alanda büyük katkısı olacak. Sinema salonları, eğlence alanları, bowling salonları, kültür merkezi, kütüphane, müze, sosyal tesis ve katlı otoparkı ile Arnavutköy’ün yaşam merkezi olacak.
 
Arnavutköy Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181