Arnavutköy Taşoluk Mahallesinde asfalt ve kaldırımlar yenileniyor!
Arnavutköy Belediyesi; yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Taşoluk Mahallesi’ndeki asfalt ve kaldırımları yenileniyor. Arnavutköy Belediyesi ilçe genelinde alt yapısı tamamlanan, cadde ve sokak asfaltlama işlemlerine tam gaz sürdürüyor.

Ayrıca Arnavutköy Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri personeli ilçe genelinde asfaltlama öncesi cadde ve sokaklar stabileze serimini gerçekleştirerek, yollara asfaltlamaya hazır hale getiriyor. Balaban Mahallesi’nde yapılan asfaltlama ve tretuvar çalışmalarından sonra Taşoluk Mahallesi’nde de asfaltlama ve tretuvar çalışmalarına başlayan Arnavutköy Belediyesi, Taşoluk Meydanı’nı baştan aşağı düzenliyor. İstanbul Caddesi ve ara sokaklarda başlatılan çalışmalar kısa sürede tamamlanarak, asfaltlanmış yollar trafiğe açılacak. Yol düzenleme çalışmalarının yanı sıra mahalle meydanı da daha düzenli hale getiriliyor. Meydan içerisinde ağaçlandırma çalışmaları başlatılarak, oturma alanları da oluşturuldu.

İlçe genelinde başlatılan yol bakımı, yeni yollar, cadde genişletme ve stabileze serimi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çevre Yolu, Çilingir-Hadımköy ve Sazlıbosna-Hadımköy yollarından sonra merkez trafiğini daha da rahatlatmak için çalışmalar başlatıldı.

Arnavutköy Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181