Arnavutköy Yeni Yönetim Merkezi çalışmaları bitiyor!
Arnavutköy Belediyesi tarafından projelendirilen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından temeli atılan Arnavutköy Belediyesi Yeni Yönetim Merkezi’nde son aşamaya gelindi. Yaz aylarının başında bitmesi planlanan Yönetim ve Yaşam Merkezi, dağınık halde bulunan belediye binalarını bir araya getirecek. Ayrıca kültür merkezi, evlendirme dairesi ve ticaret merkezi binaları da yönetim merkezi alanı içerisinde bulunuyor.

“Eksiklikler Bir an Önce Giderilsin”
Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ile TOKİ Başkanı M. Ergün Turan Yaz ayları başında bitmesi planlanan Belediye Yönetim Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Yönetim Merkezini yerinde inceleyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan bölgeyi gezerek, eksiklerin biran önce giderilmesi talimatını verdi. Arnavutköy Belediyesi Yönetim Merkezi Proje kapsamında 1’er adet Belediye Hizmet Binası, Kültür Merkezi, Evlendirme Dairesi ve Ticaret Merkezi binalarının yapımı bulunuyor. Toplam inşaat alanı 85.000 m2 olan projede 26.000 m2 peyzaj alanı bulunuyor. Tasarım aşamasında modern mimari detayların ön planda tutulduğu proje, kamu binaları arasında örnek teşkil ediyor.

Arnavutköy Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181