Artvin 'Dr. Kadir Topbaş Bulvarı' 7 milyon TL ‘ye mal oldu!
Mehmet Kocatepe; “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız seçildiğimiz günden bugüne kadar Belediyemizin bütçesinin birkaç katı destek oldu. Araç, gereç, teknik, üst yapı gibi birçok konuda maddi manevi destek oldu ve olmaya da devam ediyor. Bu yüzden tüm Belediye Meclis üyelerimizin oy birliğiyle yeni giriş yolumuza Dr. Kadir Topbaş Bulvarı ismini verdik” diye konuştu.

Yolun Maliyeti 7 Milyon TL
Birkaç ay önce başladıkları şehre yeni giriş yolu projesini birkaç gün önce asfaltını da dökerek hizmete açmaya hazır hale getirdiklerini ifade eden Kocatepe, Dr. Kadir Topbaş Bulvarı’nın 7 milyon TL ‘ye mal olduğunu ve Artvin Belediyesi bütçesinin 3’de 1’e denk geldiğini kaydetti.

Yol hakkında teknik bilgiler veren Kocatepe, şöyle konuştu; “Yeni giriş yolumuzun uzunluğu 350 metre. Toprakarme sistem olarak yapılan bu yolda 2 bin metreküp beton plakalar kullanıldı. 50 bin metreküp stabilize taş dolgu yapıldı. 2 bin metreküp taş duvar yapıldı. 500 metreküp perde beton yapıldı. 6 bin 500 metre 5 santimetre kalınlığında çelik şerit uygulaması yapıldı. Ortalama 8 metre genişliğinde 15 santimetre yüksekliğinde sıcak asfalt yapıldı. 250 metre açık su kanalı, 150 adet duvar aydınlatma led sistemi, 10 adet aydınlatma direği ve maliyeti 7 Milyon lira ve bunu TBB ve İBB Başkanızım Kadir Topbaş’ın desteğiyle yaptık. Yürüyüş yolu ve korkulukları da tamamladıktan sonra Kafkasör Festivalimizin kortej yürüyüşünü bu yoldan yapacağız.”

İstanbul Büyükşehir Beleidyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181