Avrupa Yakasında konut fiyatları artışını sürdürüyor!
Son dönemde İstanbul'un belli bölgelerinde konutta gerçekleşen arz fazlası tartışmalanna rağmen; özellikle Avrupa Yakasının gelişen akslarında fiyat yükselişi sürüyor. 2016 yılında en fazla prim yapan ilçelerin başında yer alan Başakşehir bu bölgelerden biri. 2011 yılından beri yüzde 30'un üzerinde prim yapan ilçe yatırımcısına hala kazandırıyor.

BAŞAKŞEHİR YATIRIMLARI
Başakşehir'de gerçekleştirdiği yatırımlarla adından söz ettiren Fuzul Grup'un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, "Başakşehir, İstanbulda gayrimenkul yatırımında son 10 yıldır büyük gelişme gösterdi. Şehir Hastanesinin inşasının devam etmesi, 3. havalimanına yakınlığı, alt yapı yatırımlarının hız kazanması ve ticaretin merkezi İstoç, Basın Ekspress yolu, İkitelli aksına yakınlığı Başakşehir'in değerini yükseltiyor. 2015 yılına göre bu yıl konut fiyatları yüzde 20 artış gösterdi. Buna en iyi örnek olarak 3. İstanbul projemizi gösterebiliriz. İlk etap. ön talebimizi çok hızlı bir şekilde gerçekleştirdik. Şu anda 2. etap satışlarına devam ediyoruz. Rakamlar bizi sevindiriyor. Biz Başakşehirde konut fiyat allısının 2017 yılında da sürmesini bekliyoruz. Bölge sadece iç taleple değil; aynı zamanda Körfez ülkelerinden gelen taleple de büyüyor" dedi. 

KENTSEL DÖNÜŞÜM 
Akbal, sadece Başakşehir'in değil Avrupa Yakasında kentsel dönüşümün başarılı olduğu ve belediye yatırımlarının devam ettiği Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Alibeyköy gibi bölgelerde de konut fiyatları yüzde 15 seviyelerinde yükseliş gösteriyor. Bu artış oranı doların yükselmesine rağmen gayrimenkulun hala en güvenilir liman olduğunun da göstergesi" dedi.

Yeni Akit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181