Başkan Altınok Öz, yapımı devam eden projeleri inceledi!
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Mimar Suzan Çayır ile birlikte Kartal’ın en büyük parkı olacak alanı ve tadilatı devam eden “Yaşlı Bakım ve Huzurevi” binasının inşaatını gezerek incelemelerde bulundu.

Başkan Altınok Öz, Yakacık Havuz Sokak yanında bulunan park alanının çalışmaları hakkında konuğuna detaylı bilgi verirken; parkın tamamlanması ile Kartal’ın deniz ve adalar manzaralı en büyük parkı olma özelliğini kazanacağını söyledi. 

İspanya’da Art Nouveau akımının öncüsü ünlü Katalan mimarı Antoni Plàcid Guillem Gaudí’nin mozaikli havuzundan esinlenerek yapılan havuzun mimarisine özellikle hayran kaldığını belirten Mimar Suzan Çayır, “Kartal’da yeşil alanların artırılması için yoğun bir çaba içerisinde olmanızdan, Kartallıları deniz manzaralı yeni bir gezi ve dinlenme alanına kavuşturacak olmanızdan son derece memnun olduğumu söylemek istiyorum. Böylesine muhteşem projeleri Kartal’a kazandırdığınız için Kartallı bir mimar olarak sizlere ve ekibinize teşekkür ediyorum.” dedi. Başkan Altınok Öz ise göreve geldikleri 2009 yılından bu yana Kartal’da yeşil alanları iki kat artırdıklarını belirterek doğaya, çevreye ve insana yönelik başarılı proje örneklerini uygulamaya devam edeceklerini söyledi.

Yakacık Havuz Sokak yanında bulunan park alanını gezen Başkan Altınok Öz ve Mimar Suzan Çayır ardından ''Yaşlı Bakım ve Huzurevi'' binasının inşaatını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Kartal Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181