Başkan Baltacı, Arnavutköy'de devam eden projeleri inceledi!
Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, seçim beyannamesinde vaat ettiği projeleri birbiri yerine getiriyor. Geçtiğimiz aylarda temeli atılan AVLU34 Alış-veriş merkezi, Arnavutköy Meydan Düzenlemesi ve katlı otopark, Kampüs şeklinde yapılan imam hatip lisesi ile yönetim ve yaşam merkezi yanına yapılan kaymakamlık binaları Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından yerinde incelendi.

Yönetim ve Yaşam Merkezi’nin tamamlanmasın ardından temeli atılan hükümet konağı, yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor gezen Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı; çalışmalar hakkında yetkiler tarafından bilgilendirildi.2018 yılında bitmesi planlanan hükümet konağı inşası tüm hızıyla sürüyor. Başkan Baltacı’nın 2. durağı ilçeye kazandırılan ve kampüs şeklinde inşa edilen imam hatip lisesi oldu. İçerisinde cami ve yurdu da barındıran lise 2017-2018 eğitim ve öğretim yılına yetiştirilmesi planlanıyor.

Daha sonra geçtiğimiz aylarda temeli atılan Yaşam Merkezini ziyaret eden Başkan Baltacı, AVLU34 alış-veriş merkezinin çalışmalarını yakından inceledi. Kısa sürede tamamlanacak olan Yaşam Merkezi, ilçe halkın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde inşa ediliyor.

Başkan Baltacı’nın son durağı ise Arnavutköy Meydanı ve Katlı Otopark Düzenleme alanı oldu. Bittiğinde 720 araçlık kapalı otopark ve yaklaşık 8 bin 500 m2 nitelikli peyzaj alanları, meydanı, gezinti alanı, parklar, çocuk oyun alanları ile Arnavutköy’ün önemli projeleri arasında yer alacak olan projenin kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. Özellikle otopark sorunu açısında önem arz eden proje, bittiği zaman Arnavutköylülere hizmet verecek.

Arnavutköy Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181