Başkan Demircan Okmeydanı'ndaki tapu sorununu çözdü!
Okmeydanı'ndaki tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, işlemlerini tamamlayarak tapularını almaya hak kazanan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek tapularını vermeye devam ediyor. Piyalepaşa Mahallesi Candan Sokak'ta bir apartmana misafir olan Başkan Demircan, 17 tapuyu daha hak sahiplerine teslim ederek sevinçlerine ortak oldu. Tapularını kavuşan vatandaşlar da Başkan Demircan'ın göstermiş olduğu ilgiden son derece memnun olduklarını belirterek, Okmeydanı Dönüşüm Projesi'ni heyecanla beklediklerini ifade ettiler.

'DAHA SAĞLIKLI BİNALARDA OTURACAKLAR'
Vatandaşlarla sohbet ederek Okmeydanı Dönüşüm Projesi ile ilgili sorularını da cevaplandıran Başkan Demircan, "Yeni Okmeydanı hayaline çok yaklaştık. Tapularda yüzde 40 civarında sorun yok. Bu süreç çok iyi gidiyor. Herkesin daha sağlıklı binalarda oturması için elimden geleni yapacağım, yapmaya da başladım zaten. Tapuları dağıtmak bunun ilk aşamasıydı. Tapuları yavaş yavaş dağıttığımıza göre sıra birlikte karşılıklı olarak anlaşmalar yapmaya geliyor. İlerleyen dönemlerde kentsel dönüşüm için antlaşmalar yaparak Okmeydam'nda büyük adımlar atacağız" dedi.

160 KİŞİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI
Öte yandan belediye çakşanları için her ay düzenli olarak doğum günü programları düzenleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, nisan ayında doğan çalışanlarını da unutmadı. Nisan ayında doğan 160 personel için kahvaltılı doğum günü programı düzenleyen Başkan Ahmet Misbah Demircan, doğum günü olan çalışanlarla birlikte doğum günü pastasını keserek hediyelerini verdi.

Habertürk Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181