Başkan Öz, Kartal'da devam eden altyapı projelerini yerinde inceledi!
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçede devam eden proje ve yol yapım çalışmalarını inceleyerek yapılması gerekenler hakkında yetkililere talimat verdi. 

Başkan Altınok Öz’e inceleme boyunca Fen İşleri Müdürü Ayhan Taş ile Park ve Bahçeler Müdürü Cemal Şahan eşlik etti. İncelemelerde Başkan Altınok Öz’ün ilk durağı Esentepe Mahallesi’nde yapılacak olan Sivil Savunma ve Eğitim Binası alanı oldu. Alanı uzun süre gezen Başkan Altınok Öz, yetkililerden bilgi alarak yapılması gerekenler hakkında talimat verdi.

Yol yapım çalışması Hürriyet Mahallesi’ne nefes aldıracak
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün daha sonraki durağı, Vergi Dairesi çevresindeki yol yapım çalışması oldu. Başkan Altınok Öz, bölgedeki yol yapım çalışması tamamlandığında Hürriyet Mahallesi’nin yaya ve araç trafiğinde rahat bir nefes alacağını kaydetti. 

“Afet riskini her zaman ciddiye aldık”
Başkan Altınok Öz, Hürriyet Mahallesi’ndeki yol yapım çalışmasını inceledikten sonra sırasıyla; Yaşlı Bakım ve Huzurevi, Havuzlu Sokak’taki park alanı ve Eğe Sanayi İlkokulu çevresindeki yol yapım çalışmalarında incelemelerde bulundu. Başkan Altınok Öz, incelemelerin sonunda göreve geldikleri 2009 yılından bu yana afet riskini çok ciddiye aldıklarını kaydetti. Türkiye’nin deprem kuşağında olmasının unutulmaması gerektiğinin altını çizen Başkan Altınok Öz, “İlçemizde devam eden projelerimiz tamamlandığında sosyal ve kültürel anlamda ciddi kazanımlar elde etmiş olacağız. Kartal, her şeyin en iyisini hak ediyor. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda hep bunu hedefledik ve hedeflemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kartal Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181