Başkan Öz Kartal'da yapımı devam eden projeleri inceledi!
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçede devam eden park, meydan ve yol yapım çalışmalarını inceleyerek yapılması gerekenler hakkında yetkililere talimat verdi. Başkan Altınok Öz’ün ilk durağı, ilçenin en büyük parkı olma özelliği taşıyan Havuzlu Sokak’taki park alanı oldu. Alanı uzun süre gezen Başkan Altınok Öz, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personellerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Buradan, yapımı devam eden Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi’ne geçen Başkan Altınok Öz, incelemelerinin ardından, yapılması gerekenler hakkında görevlilere talimat verdi. Başkan Altınok Öz’ün son durağı ise Doğu Caddesi oldu. Kartal Belediyesi ekipleri tarafından burada devam eden yol yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Altınok Öz, görevlilere kolaylıklar dileyerek alandan ayrıldı.

Başkan Altınok Öz, Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi’nin, Kartallıların buluşacağı, nefes alabileceği eşsiz bir mekan olacağını, 30 dönüm arazi üzerinde yapımına devam edilen Havuzlu Sokak’taki parkın da yakında tamamlanarak, Kartal’ın en büyük parkı olarak hizmete açılacağını söyledi. 

Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi
Yaklaşık 19 bin metrekare alana inşa edilmekte olan Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi; 3 bodrum kat, 1 zemin, 7 normal kat ve çatıdan oluşacak. Projede; yarı olimpik yüzme havuzu, çok amaçlı salonlar, sergi, galeri ve fuaye alanları, kütüphane, kafeterya, revir, projeksiyon odası, yönetim ofisleri, mekanik odalar, su depoları, kurs birimleri, gösteri hazırlık alanları, spor salonu, soğuk hava depoları, mutfak,  otoparklar, engelli otoparkları, yangın merdivenleri, yangın asansörleri, wc’ler, engelli wc’leri, açık teraslar ve anfi tiyatro yer alacak. Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi, 4 bin 500 metrekare üzerine kurulacak yaklaşık 11 bin 500 metrekare yeşil donatı alanıyla, Kartal'da yeşil alanların arttırılmasına da büyük katkı sağlayacak. 

Yakacık Havuzlu Sokak Parkı 
Kartal’ın en büyük parkı olacak alandaki çalışmalar sona erdiğinde, içerisinde 800 metrekare futbol sahası, üç ayrı çocuk oyun alanı, bir tanesi büyük olmak üzere üç amfi, büyük amfi etrafında gezilebilecek meydan, oturma ve dinlenme alanları, seyir terasları, kitap okuma alanları yer alacak. Parkta ayrıca sıhhi bitkiler, yenilebilir bitkiler, kokulu bitkilerle eşsiz mozaiklerle örülü bir havuz yer alacak. Ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarının da tamamlanması ile bu park, Kartal halkı için deniz manzaralı yeni bir gezi ve dinlenme alanı olacak.

Kartal Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin 7 yıl önce

Kartal yunus mahalle sinin kaderi nezaman düzelir10senedir halk kan ağlıyor kimsenizde umrunda değil.

banner182

banner181