Başkan Topbaş, 'Metro ağlarını yapan dünyada tek belediyeyiz'!
Avcılar İBB Sosyal Tesisleri’ndeki Başkan Kadir Topbaş’ın çalışma ofisinde gerçekleştirilen toplantıya Ulaştırma Bakanı Oyé Guilavogu’nun yanı sıra Gine’den gelen kalabalık bir heyet ile İBB Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Eren, İETT Genel Müdürü Arif Emecen ve İBB bürokratları katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Kadir Topbaş, ülkeler arasındaki ilişkilerin gelişmesinde yerel yönetimlerin katkısının büyük olduğuna dikkat çekerek, “Dünya belediyeleri ile kardeş şehir protokolleri imzalıyoruz. Gine’nin başkenti Konakri ile de belediyemiz arasında geçen yıl 29 Aralık’ta İyi Niyet Protokolü” imzalamıştık dedik. Başkan Topbaş göreve geldikleri günden bu güne yaptıkları yatırımlar toplamının 98 Milyar olduğunu ve bu miktarın yıl sonunda da 114 Milyara çıkacağını ifade ederek, “Yatırımlar bütçemizde en büyük payı ulaşıma ayırıyoruz. Ve Büyükşehir Belediyesi olarak metro ağlarını yapan dünyada tek belediyeyiz” diye konuştu. Toplantıda ayrıca İETT Genel Müdürü Arif Emecen’de İstanbul’daki ulaşım sistemi ile ilgili olarak geniş bir sunum yaparak metrobüs sistemi ile ilgili olarak bilgi verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181