Başkan Yazıcı'dan Tuzla'ya 4 proje!
Tuzla Belediyesi, KİPTAŞ 2. Etap Konutları’nda site sakinleriyle Ramazan’ın bereketini paylaştı. Site içinde düzenlenen sokak iftarına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci ile site sakinleri katıldı. İftar öncesi alanı gezen Başkan Yazıcı, vatandaşlarla sohbet etti. 

Birlik ve Beraberliğimize Destek Sağlıyorsunuz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sokak iftarlarında birlik ve beraberliği güçlendirmeyi amaçladıklarını söyledi. Bu davete katılarak sokak iftarlarında buluşan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Yazıcı, “Bizim buradaki amacımız sizinle aynı sofrayı paylaşmak, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmektir. Sizin bu davetimize icabetiniz de, birlik ve beraberliğimize desteğinizdir. Bizim için en önemli günlerimizi, ayımızı yaşıyoruz. “Aynı sofrayı paylaşanlar kardeştir” düşüncesiyle her mahallede iftar sofraları kuruyoruz. Tuzlamız’da bir çok hizmeti yapıyoruz, yeni hizmetleri de kazandırma gayretini sürdürüyoruz. İstanbul’un en ucundaki ilçemizin, İstanbul’un en ucunda yer alan Mimarsinan Mahallesi’ndeyiz. Kentsel, sosyal ve kültürel belediyecilik hizmetlerimizle Tuzla’da yaşayan herkesin kendini ayrıcalıklı hissetmesini sağlayacak, Tuzla’nın kendi kendine yeten bir ilçe olma arzu ve gayretiyle çalışıyoruz. Bize desteğinizi her zaman gösterdiniz. Bu desteğiniz, bizim şevkimizi arttırıyor” dedi.

Başkan Yazıcı’dan 4 Müjdeli Haber
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sokak iftarında müjdeli haberlerini de paylaştı. 400 yataklı yeni Tuzla Devlet Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin haziran ayı içinde hizmete açılacağını belirten Başkan Yazıcı, Şifa Ticaret Merkezi’nin de açılışa gün saydığını belirtti. Mimarsinan Mahallesi’nde bir okul yapacaklarını da açıklayan Başkan Yazıcı, “Tuzla’da 400 yataklı yeni Devlet Hastanesi tamamlanma aşamasına geldi. Haziran ayı sonunda hizmete açılması planlanıyor. Şifa Mahallesi girişinde yaptığımız Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de inşallah haziran ayı içinde hizmete açılacak. Mimarsinan Mahallesi’nde bir okul inşaatını başlatacağız. Şifa Ticaret Merkezi de sinema salonu, düğün salonu, alışveriş ve eğlence yerleri ile yakında hizmete girecek. Sadece sahilde Marinasıyla değil, her mahallesinde her hizmeti yaşayan bir Tuzla hayal ediyoruz” şeklinde konuştu. 

Tuzla Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181