Beykoz-Üsküdar vapur seferleri tekrar başladı!
İBB Şehir Hatları yaz tarifesi kapsamında Beykoz-Üsküdar arasında vapur seferlerine başladı.Beykoz-Üsküdar arasında başlayan vapur seferleri yalnızca trafiğin yoğun olduğu saatlerde değil gün içinde de ulaşım imkânı sunuyor. Yeni uygulamayla diğer bazı hatlarda sefer artışına gidilirken, Beykoz – Üsküdar arası olmak üzere dört yeni hat ve yenilenen iskelelerle yolculara ulaşım kolaylığı sağlandı.

Sarıyer-Poyraz’a Yaz Seferi  
Beykoz-Üsküdar hattını tekrar hizmete alan Şehir Hatları ayrıca Sarıyer­ Rumeli Kavağı­Anadolu Kavağı seferlerini 12 Haziran-27 Ağustos 2017 tarihleri arasında Beykoz’un şirin tatil köyü Poyraz’a kadar uzattı. Yaz mevsiminin yoğunluğu dikkate alınarak düzenlenen yaz tarifesinde yolcu talebine bağlı olarak vapur hatları ilave seferlerle takviye edilecek. Yeni tarife 5 Haziran – 17 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak. 

Beykoz Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181