Büyükçekmece Belediyesi'nden 2018'de 3 okul daha!
Türk milli eğitimine kazandırdığı 27 okul nedeniyle "Okulcu Hasan" olarak isim yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 2018 yılında Büyükçekmece'ye 24'er derslikli 3 yeni okul daha kazandırıyor.

24 derslikli Anadolu Lisesi
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Güzelce Mahallesi sakinlerimizden eğitim hayırseveri Hasan Kılıç'ın büyük katkıları ve Büyükçekmece Belediyesi'nin desteğiyle ilçemize 24 derslikli Hasan - Nezihe Kılıç Anadolu Lisesi'ni kazandırmak üzere protokolümüzü yaptık.

Büyükçekmece Belediyesi olarak okul inşaatının hafriyatını, çevre düzenlemesini, yol, park ve bahçe işlerini üstlendik. Önümüzdeki günlerde okulun inşaatına başlıyoruz" ifadesini kullandı.

2018'de 3 okul daha hizmete girecek
2017 yılında Büyükçekmece Belediyesi ve eğitim hayırseveri katkılarıyla 3 okul inşaatının devam edeceğini açıklayan Başkan Akgün; "Bu okulların 2'si Büyükçekmece Belediyesi tarafından yaptırılıyor. Kumburgaz İlköğretim Okulu'nu 2017 yılında hizmete açmayı hedefledik. Tepecik Ulus İlköğretim Okulu'nun yakınına yapmaya başladığımız ilköğretim okulunun inşaatını da 2018 yılında tamamlamayı planladık. Üçüncüsü de eğitim hayırseveri Güzelce sakini büyüğümüz Hasan Kılıç'ın büyük desteğiyle Güzelce Mahallesi'nde yapılacak olan Hasan - Nezihe Kılıç Anadolu Lisesi olacak. Bu okulu da 2018 yılı içinde tamamlayacağız. 2018 yılında Büyükçekmece'nin eğitim ve öğretim hayatına 24'er derslikli 3 okul daha kazandırmış olacağız" dedi.

Büyükçekmece Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181