Büyükçekmece'de risk taşıyan mimari yıkıldı!
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yapılacak yeni minarenin en kısa zamanda tamamlanarak hizmete gireceğini açıkladı.  

Büyükçekmece ilçesi, Güzelce Mahallesi'ndeki Yeni Camii'nin yıkılma tehdidi oluşturan minaresi Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı. Yıkım işlemi tamamlanan minarenin yerine yenisi inşa edilecek.  

Kısa Sürede Yenisi Yapılacak
Çalışmaları yakından takip eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Güzelce Mahallesi'ndeki Yeni Camii'nin minaresinin ömrünü doldurduğunu ve cami cemaati için tehdit oluşturmaya başladığını belirterek; "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz minarenin yıkım işlemini tamamladı. Yıkılan minarenin yerine en kısa sürede yenisi yapılarak hizmete açılacaktır" ifadesini kullandı.  

Büyükçekmece Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181