Daire Kartal’da beyaz eşya hediyeli kampanya!
Türkiye ekonomisinin öncü gruplarından Kale’nin, yapı ürünleri sektöründeki derin tecrübesinin bir yansıması olan Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde tamamlama aşamasına geldi. Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da inşa edilen ‘Daire Kartal’ projesinden ev alanlar için yepyeni bir kampanya hazırlandı.

Başlattığı özel kampanyayla ilk peşinatı Ocak 2018’e bırakarak Daire Kartal’da ev sahibi olmayı kolaylaştıran Bodur Gayrimenkul’un son sürprizi projenin yeni sahiplerinin mutluluğunu ikiye katladı. Bodur Gayrimenkul, yeni kampanyasıyla projeden 2+1 daire alan herkese Franke marka full beyaz eşya, 1+1 daire alanlara buzdolabı ve klima hediye edecek.

Muhteşem Adalar manzarası
Daire Kartal özgün mimarisi, hayatı kolaylaştıran tasarımı, Adalar’ı tam karşıdan gören manzarasıyla ayrıcalık yaratıyor. Kale markalı ürünlerin en güzel örneklerinin kullanıldığı Daire Kartal özel konumuyla dikkat çekiyor. Metro istasyonuna yakınlığıyla öne çıkan ‘Daire Kartal’, Yakacık Metro İstasyonu’na sadece 350 metre Kartal Metro İstasyonu’na uzaklığı ise 950 metre… ‘Daire Kartal’, Pendik Marina’ya 8, Bostancı’ya 12, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13, Kadıköy’e 22, Boğaziçi Köprüsü’ne 23 km uzalıkta yer alıyor.

Hem yatırım, hem keyifli bir yaşam için
Mimarisinden dekorasyon ve tasarımına kadar her detayında gösterilen özen, kaliteli, sürdürülebilir ve niş bir proje olarak bölgeye değer katan ‘Daire Kartal’, çok avantajlı ödeme koşullarıyla hem yatırım yapmak, hem de keyifli bir yaşam sürdürmek isteyenler için ideal bir fırsat sunuyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181