Eyüpsultan Belediyesi Cengiz Topel Caddesi'ni yenileyecek!
Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Esnaf Buluşmaları” programı kapsamında, Akşemsettin Cengiz Topel Caddesi esnafıyla bir araya geldi.
Programda “Eyüpsultan İlçesi Akşemsettin Mahallesi Cengiz Topel Caddesi Düzenleme Projesi” cadde esnafına sunum eşliğinde anlatıldı.

“BURAYI KULLANACAK VE KORUYACAK OLAN SİZLERSİNİZ”
Bulut 1 Düğün Salonu'nda gerçekleşen sunum öncesi Başkan Remzi Aydın esnafa hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi;
“Projeyi uygulamadan önce sizlerle istişare yapmak istedik. Öyle bir çalışma yapalım ki; projede uygulama sonrası bir daha düzeltme, ekleme, çıkarma gibi işlemler yapmayalım. Bu tür toplantıları başka mahallelerimizde de yaptık. Esnafımızla, vatandaşımızla bir araya geldik.

Onların görüşlerini aldık, düzeltme yapılacak yerler varsa düzelttik. Amacımız vatandaş için öncelikleri belirlemek. Çünkü buranın esas sahipleri sizlersiniz. Biz düzenleyeceğiz ama burayı kullanacak ve tabi ki koruyacak olan sizlersiniz.

Bu caddenin korunması ve düzgün bir şekilde kullanılması sizlerin işine, aşına olumlu katkı sağlayacak bir sonuç doğurur. Ortak menfaatlerimizin korunması adına çalışıyoruz”

Başkan Remzi Aydın'ın konuşmasının ardından yapılan sunumda; özellikle caddeyi kullananların konforunu arttırmak hem yaya hem de araç trafiğini rahatlatmak adına yapılacak çalışmalar anlatıldı.

ÖZEL AYDINLATMA DİZAYNI VE OTOPARKLAR YAPILACAK
Çalışmalar kapsamında öncelikle caddede altyapı çalışmalarının tamamlanacağı belirtilerek, cadde üzerinde 6 noktada 12 adet yeraltı çöp konteynerleri yapılacağı, yol aydınlatma direklerinin vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda farklı dizilişte ve konumda konulacağı, fiber optik internet hatlarının döşeneceği anlatıldı.

Ayrıca caddenin tamamında 270 araçlık cep otoparklar oluşturulacağı ve bunların dışında 113 araçlık otopark inşa edileceği de aktarılan konular arasındaydı.

Sunum sonunda ise esnaf talep ve önerileri bildirdi. Yapılan istişareler sonucu ise çalışmaların 2018 yılında Ramazan ayından önce bitirilmesi konusunda mutabakata varıldı.

Eyüpsultan Belediye

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181