Gaziosmanpaşa Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor!
Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçedeki kültürel aktivitelerin merkezi olacak yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Poligon Kültür Merkezi, Gaziosmanpaşa’yı bir kültür beldesine dönüştürecek projenin inşaatında Rumeli Parkı’nın mevcut ekolojik yapısına zarar verilmeyecek.

Hürriyet Mahallesinde Rumeli Parkı ve Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü’nün yerine toplam 3 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilecek kültür merkezinde; kitabevi, sergi salonu, 4 derslik, 6 sinema salonu, fitness salonu, çok amaçlı salonlar, açık-kapalı restoran ve kapalı otopark yer alacak. Gaziosmanpaşa’nın kültürel çehresini değiştirecek ve bir kültür beldesine dönüşmesine büyük katkı sağlayacak projede Rumeli Parkı yenilenerek daha fonksiyonel, daha kullanışlı hale getirilecek.

Proje alanının yaklaşık olarak 1000 metrekaresi park olarak düzenlenecek ve parkta oyun grupları ve dinlenme alanları olacak. Mevcut ağaçlar ise plantasyon tekniklerine uygun olarak nakledilecek. Proje tamamlandıktan sonra da park alanına yeni ağaçlar dikilecek.

Projeyle mevcut Rumeli Parkı hem daha iyi bir görünüme kavuşacak hem de parkın altına inşa edilecek zemin altı otoparkıyla da çevredeki otopark ihtiyacını karşılayacak.

Gaziosmanpaşa Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181