Gümüşyaka'da 30 yıllık metruk bina yıkıldı!
Gümüşyaka'da 30 yıldır atıl durumda olan, can ve mal güvenliği açısından tehlike yaratan metruk yapı, Silivri Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. Gümüşyaka Mahallesi 54 pafta 2125 parsel üzerinde yaklaşık 10 yıldır atıl durumda bulunan metruk yapı, can ve mal güvenliği açısından yarattığı tehlike nedeniyle 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 39. Maddesine göre alınan Encümen Kararına istinaden Silivri Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Silivri Belediyesi tarafından tüm emniyet ve güvenlik tedbirleri alınarak gerçekleştirilen yıkım çalışması, herhangi bir can ve mal kaybına sebep olmadan başarıyla tamamlandı. Ekipler Silivri genelinde yer alan metruk yapıların yıkım çalışmalarını sürdürüyor.

Gazetem İstanbul 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181