Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprülerinde kapalı yol uyarısı!
Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprülerinde Asfalt Yenileme ve Onarım çalışmalarının; 22 Ağustos 2016 Pazartesi gecesi 23.00’da başlanarak, 4 Eylül 2016 Pazar günü 06.00’da tamamlanması planlanıyor. Çalışmalar geceleri saat 23.00’da başlayacak ve sabah 06:00’da tamamlanmış olacak. Böylece gündüz trafiğini kesinlikle etkilemeyecek. 23.00 ve 06.00 saatleri arasında trafik akışı Yan Köprüler kapalı olacağı için, Haliç Köprüsü Ana Gövde üzerinden sağlanacaktır. Sabah 06.00 itibariyle Haliç Köprüsü ve Yanyolları tümüyle trafiğe açık olacak.

Yenilenen asfalt, yoğun trafik akışına daha dayanıklı ve uzun ömürlü, sessiz; Taş Mastik Asfalt özelliğinde olacak. Çalışma; Altyapı Koordinasyon Müdürlüğü koordinasyonunda, Avrupa Yakası Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından gerçekleştiriliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181