İBB'den 2 ilçede 4 arsa satışı! 18 Ekim 2017
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açık teklif usulü Kağıthane ve Beyoğlu ilçelerinde 18 Ekim 2017 tarihi saat 13:00'da ihale ile arsa satışı yapılacak.

İşte ihalesi yapılacak arsaların detayları;

296 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kağıthane Merkez Seyrantepe-Sanayi arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane / İstanbul'da yapılacak. Kağıthane Merkez arsası 1 milyon 184 bin TL muhammen bedele sahip.

İBB Kağıthane Merkez arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

223 metrekare yüzölçümüne sahip olan Beyoğlu Sütlüce arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Beyoğlu Sütlüce arsası 430 bin 500 TL muhammen bedele sahip.

İBB Beyoğlu Sütlüce arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

187 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kağıthane Merkez arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane / İstanbul'da yapılacak. Kağıthane Merkez arsası 504 bin 900 TL muhammen bedele sahip.

İBB Kağıthane Merkez arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

69 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kağıthane Merkez Yahya Kemal arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane / İstanbul'da yapılacak. Kağıthane Merkez Yahya Kemal arsası 213 bin 900 TL muhammen bedele sahip.

İBB Kağıthane Merkez Yahya Kemal arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181