İBB'den 4 ilçede 5 arsa satışı!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açık teklif usulü Eyüp, Şişli, Kartal ve Pendik ilçelerinde 4 Ekim 2017 tarihi saat 13:00'da ihale ile arsa satışı yapılacak.

İşte ihalesi yapılacak arsaların detayları;

97 metrekare yüzölçümü alanına sahip olan Eyüp, Esentepe arsası 252 bin 200 TL muhammen bedele sahip. İhalenin yapılacağı yerin açık adresi; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul

İBB Eyüp Esentepe arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

157 metrekare yüzölçümüne sahip olan Şişli Kaptanpaşa (Halide Edip Adıvar) arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Şişli Kaptanpaşa arsası 634 bin 860 TL muhammen bedele sahip.

İBB Şişli Kaptanpaşa arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

188.66 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kartal Yakacık arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Kartal Yakacık arsası 433 bin 918 TL muhammen bedele sahip.

İBB Kartal Yakacık arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

176 metrekare yüzölçümü alanına sahip olan Eyüp, Silahtarağa (Sakarya) arsası 484 bin TL muhammen bedele sahip. İhalenin yapılacağı yerin açık adresi; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul

İBB Eyüp Silahtarağa arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

82 metrekare yüzölçümüne sahip olan Pendik Kurtköy/Esertepe arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Pendik Kurtköy arsası 180 bin 400 TL muhammen bedele sahip.

İBB Pendik Kurtköy arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181