İBB'den 4 ilçede 8 arsa satışı!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açık teklif usulü Kağıthane, Kartal, Tuzla ve Eyüp ilçelerinde 19 Temmuz 2017 tarihi saat 13:00'da ihale ile arsa satışı yapılacak.

İşte ihalesi yapılacak arsaların detayları;

153 metrekare yüzölçümüne sahip olan Eyüp Alibeyköy Kemerburgaz Cad. arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Eyüp Alibeyköy arsası 1 milyon 989 bin TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Eyüp Alibeyköy arsası ihale ilanı için tıklayınız.

366,92 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kartal Soğanlık arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Kartal Soğanlık arsası 545 bin 622 TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Kartal Soğanlık arsası ihale ilanı için tıklayınız.

368,92 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kartal Yakacık arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Kartal Yakacık arsası 922 bin 300 TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Kartal Yakacık arsası ihale ilanı için tıklayınız.

95,53 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kağıthane Merkez Yeşilce arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Kağıthane Merkez arsası 390 bin TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Kağıthane Merkez arsası ihale ilanı için tıklayınız.

370,79 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kartal Yakacık arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Kartal Yakacık arsası 926 bin 975 TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Kartal Yakacık arsası ihale ilanı için tıklayınız.

98 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kağıthane Merkez arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Kağıthane Merkez arsası 294 bin TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Kağıthane Merkez arsası ihale ilanı için tıklayınız.

133,66 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kağıthane Merkez Seyrantepe-Sanayi arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Kağıthane Merkez arsası 467 bin 810 TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Kağıthane Merkez arsası ihale ilanı için tıklayınız.

540,38 metrekare yüzölçümüne sahip olan Tuzla Aydınlı arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Tuzla Aydınlı Zeytinburnu, Veliefendi arsası 756 bin 532 TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Tuzla Aydınlı arsası ihale ilanı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181