İBB'den 4 ilçede 8 arsa satışı!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açık teklif usulü Kağıthane, Kartal, Fatih ve Eyüp ilçelerinde 13 Eylül 2017 tarihi saat 13:00'da ihale ile arsa satışı yapılacak.

İşte ihalesi yapılacak arsaların detayları;

119 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kağıthane Merkez Seyrantepe arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Kağıthane Merkez arsası 476 bin TL muhammen bedele sahip.

İBB Kağıthane Merkez Seyrantepe arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

66 metrekare yüzölçümüne sahip olan Fatih Hatice Sultan/Karagümrük arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Fatih Hatice Sultan arsası 396 bin TL muhammen bedele sahip.

İBB Fatih Hatice Sultan arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

501,97 metrekare yüzölçümü alanına sahip olan Eyüp Alibeyköy Karadolap arsası 783 bin 916 TL muhammen bedehe sahip. İBB'nin Eyüp'teki arsasının ihalesi 23 Ağustos 2017 tarihinde saat 13:00'da yapılacak. İhalenin yapılacağı yerin açık adresi; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul

İBB Eyüp Alibeyköy Karadolap arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

180,39 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kartal Yakacık/Hürriyet arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Kartal Yakacık arsası 360 bin 780 TL muhammen bedele sahip.

İBB Kartal Yakacık Hürriyet arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

377,98 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kartal Yakacık/Suya Batmaz arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Kartal Yakacık arsası 982 bin 748 TL muhammen bedele sahip.

İBB Kartal Yakacık Suya Batmaz arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

188 metrekare yüzölçümü alanına sahip olan Eyüp Alibeyköy arsası 474 bin TL muhammen bedehe sahip. İBB'nin Eyüp'teki arsasının ihalesi 23 Ağustos 2017 tarihinde saat 13:00'da yapılacak. İhalenin yapılacağı yerin açık adresi; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul

İBB Eyüp Alibeyköy arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

506,17 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kartal Yakacık/Aydosyolu arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Kartal Yakacık arsası 1 milyon 164 bin 191 TL muhammen bedele sahip.

İBB Kartal Yakacık Aydosyolu arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

293 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kağıthane Merkez arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Kağıthane Merkez arsası 475 bin 800 TL muhammen bedele sahip.

İBB Kağıthane Merkez arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLi / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181