İBB'den 5 ilçede 14 arsa satışı!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açık teklif usulü Kağıthane, Pendik, Şişli, Kartal ve Eyüp ilçelerinde 3 Mayıs 2017 tarihi saat 13:00'da ihale ile arsa satışı yapılacak.

İşte ihalesi yapılacak arsaların detayları;

719 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kartal Yakacık (Törükkayalar) arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Kartal Yakacık arsası 866 bin 313 TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Kartal Yakacık arsası ihale ilanı için tıklayınız.

409 metrekare yüzölçümüne sahip olan Eyüp Alibeyköy(Akşemsettin)/Saya arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Eyüp Alibeyköy arsası 1 milyon 104 bin 300 TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Eyüp Alibeyköy arsası ihale ilanı için tıklayınız.

216,59 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kağıthane Gürsel arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Kağıthane Gürsel arsası 649 bin 770 TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Kağıthane Gürsel arsası ihale ilanı için tıklayınız.

258 metrekare yüzölçümüne sahip olan Pendik Şeyhli arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Pendik Şeyhli arsası 270 bin TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Pendik Şeyhli arsası ihale ilanı için tıklayınız.

174 metrekare yüzölçümüne sahip olan Pendik Şeyhli arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Pendik Şeyhli arsası 133 bin TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Pendik Şeyhli arsası ihale ilanı için tıklayınız.

228 metrekare yüzölçümüne sahip olan Pendik Şeyhli arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Pendik Şeyhli arsası 167 bin 400 TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Pendik Şeyhli arsası ihale ilanı için tıklayınız.

107,51 metrekare yüzölçümüne sahip olan Eyüp Alibeyköy(Karadolap) arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Eyüp Alibeyköy arsası 117 bin350 TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Eyüp Alibeyköy arsası ihale ilanı için tıklayınız.

126 metrekare yüzölçümüne sahip olan Şişli Mecidiyeköy (Gülbahar) arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Şişli Mecidiyeköy arsası 346 bin 500 TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Şişli Mecidiyeköy arsası ihale ilanı için tıklayınız.

430 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kartal Yakacık (Hürriyet) arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Kartal Yakacık arsası 602 bin TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Kartal Yakacık arsası ihale ilanı için tıklayınız.

609 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kağıthane Merkez Yahya Kemal arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Kağıthane Merkez arsası 207 bin TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Kağıthane Merkez arsası ihale ilanı için tıklayınız.

118,31 metrekare yüzölçümüne sahip olan Eyüp Alibeyköy(Karadolap) arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Eyüp Alibeyköy arsası 144 bin 350 TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Eyüp Alibeyköy arsası ihale ilanı için tıklayınız.

284,44 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kartal Yakacık (Hürriyet) arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Kartal Yakacık arsası 175 bin 672 TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Kartal Yakacık arsası ihale ilanı için tıklayınız.

98 metrekare yüzölçümüne sahip olan Eyüp Silahtarağa arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Eyüp Silahtarağa arsası 103 bin 500 TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Eyüp Silahtarağa arsası ihale ilanı için tıklayınız.

558,88 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kartal Yakacık (Hürriyet) arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Kartal Yakacık arsası 407 bin 148 TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Kartal Yakacık arsası ihale ilanı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181