İBB'den 3 ilçede 5 arsa satışı! 29 Kasım 2017
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açık teklif usulü Kağıthane, Şişli ve Kartal ilçelerinde 29 Kasım 2017 tarihi saat 13:00'da ihale ile arsa satışı yapılacak.

İşte ihalesi yapılacak arsaların detayları;

289 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kağıthane Talatpaşa arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane / İstanbul'da yapılacak. Kağıthane Talatpaşa arsası 171 bin 500 TL muhammen bedele sahip.

İBB Kağıthane Talatpaşa arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

104 metrekare yüzölçümüne sahip olan Şişli Mecidiyeköy (Kuştepe) arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane / İstanbul'da yapılacak. Şişli Mecidiyeköy arsası 156 bin TL muhammen bedele sahip.

İBB Şişli Mecidiyeköy arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

634 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kağıthane Merkez/Çeliktepe arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane / İstanbul'da yapılacak. Kağıthane Merkez arsası 10 milyon 144 bin TL muhammen bedele sahip.

İBB Kağıthane Merkez arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

79 metrekare yüzölçümüne sahip olan Şişli Mecidiyeköy (Kuştepe) arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane / İstanbul'da yapılacak. Şişli Mecidiyeköy arsası 99 bin TL muhammen bedele sahip.

İBB Şişli Mecidiyeköy arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

210 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kartal Yakacık(Hürriyet) /Kurfal arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane / İstanbul'da yapılacak. Kartal Yakacık arsası 525 bin TL muhammen bedele sahip.

İBB Kartal Yakacık arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181