İnşaat devleri yatırım için yine İstanbul'a ağırlık verdi!
Türkiye ekonomisinin geleceğine inanan inşaat şirketleri 2017 projelerini bir bir görücüye çıkarmaya başladı. Emlak piyasasında değeri milyarlarla ölçülen projelerdeki daire ve ticari alanlar yeni sahiplerini bekliyor. İşte son 10 gün içinde tüketicilerin beğenisine sunulan bazı projeler;

200 MİLYON DOLARLIK YATIRIM
40 yıl önce Konya'da kurulan ve 2017 yılında hedef büyüten Okkalar İnşaat, dört yeni projeyi hayata geçirecek Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka; üçü İstanbul'da birisi Konya'da olmak üzere bu yıl toplamda 200 milyon liralık yatırım yapacaklarım açıkladı.Kartal'ın Soğanlık Bölgesi'nde Arma Menta, Maltepe'de Arma Modern, Kadıköy'ün Göztepe Mahallesi'nde Arma Cadde projelerine başlayan şirket, Konya'da da Arma Kent adlı projeye imza atıyor.

ÇAĞLAYANA YATIRIMCI YAĞDI
Yeni nesil yaşam alanları ve konseptler geliştiren MİNT, 20 gün önce satışa çıkardığı MİNT Çağlayan projesiyle yatırımcıları Çağlayan'a çekmeyi başardı. Her gün ortalama 1 milyon liralık daire satişı gerçekleştirdiklerini söyleyen MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altınoğlu," Bu başarımız, yenilenebilir enerjiyle, optimum metrekareli, aidaü düşük, İstanbul'un tam merkezinde ve kira garantili konutlar üretmenin konut alıcısı tarafından ne kadar çok ihtiyaç duyulduğunu ortaya koymaktadır" dedi. Metrekaresi 6 bin 750 liradan başlayan projede 1+0,1+1,2+1 olmak üzere 35 ile 111 metrekare arasında değişen daire seçenekleri yer alıyor.

TOPKAPI'YA İKİNCİ KALE
İstanbul'un Topkapı semtindeki kentsel dönüşüm sürecinde rol alan Artaş İnşaat, Kale 2 projesinde satışlara başladı. 610 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla alıcı bekleyen daireler gelecek yıl sonunda teslim edilecek. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya;"Topkapı'da inşa ettiğimiz Avrupa Konutları Kale projemiz ile müşterilerimizden tam not aldık. Gelen yüksek talebi karşılamak üzere bölgedeki Kale projemizin ikinci halkasını hayata geçirdik"dedi.

Kartal sahiline BUTİK PROJE
Kesintisiz Prens Adaları ve Marmara Denizi manzarasıyla İstanbul'un en dikkat çekici lokasyonu olan Kartal'ın sahil bölgesindeki dönüşümde rol alan DKY İnşaat, ilçedeki ikinci projesi için ilk adımı atarak satışlara başladı. 2+1.5 daireden 4+1.5'e kadar 10 ayrı tipte 138 daire bulunduğu DKY Sahil'de 240 milyon lira proje bedeliyle hayat bulacak. Lansmana özel avantajlı fiyatlarla satışa sunulan DKY Sahil Kartal metrosu ve deniz otobüsü iskelesine 5 dakika mesafede olmasıyla da dikkat çekiyor. Şirket yönetimi,ayrıca yeni istihdamlarla 2017'del milyar 180 milyon liralık yeni yatırıma imza atmaya hazırlanıyor.

Yunus Çağlar / Güneş Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181